Debby Pfaff lijkt opvallende plannen te hebben: “Of ik plastische chirurgie overweeg?”
PMN
Debby Pfaff lijkt opvallende plannen te hebben: “Of ik plastische chirurgie overweeg?”
Foto: Instagram @debbypfaff

Debby Pfaff staat open voor opdrachten in de media of in de modellenwereld. Tot voor kort weigerde ze elke opdracht. Daar komt nu verandering in.

Debby Pfaff is de oudste dochter van Jean-Marie Pfaff en Carmen. In Story wil Debby een hardnekkig gerucht over haar uit de wereld helpen: “Iedereen denkt dat ik botox gebruik of een facelift heb laten doen, maar dat is absoluut niet waar.”

Ze zegt niet meteen 'nee' tegen plastische chirurgie. “Aan lipfillers begin ik zeker niet. Dat lijkt me enorm pijnlijk. Of ik plastische chirurgie in de toekomst overweeg? Wie weet, ik ben eerder voor operaties dan voor naalden.”

Debby Pfaff staat niet weigerachtig tegenover plastische chirurgie

“Zeventien jaar geleden onderging ik al eens een borstvergroting, en ik ben nog altijd tevreden. Mensen denken soms dat ik iets zal laten veranderen aan mijn Pfaff-neus, maar daar zal ik nooit aan laten prutsen.”

Of Debby plastische chirurgie zal ondergaan moet de toekomst uitwijzen. Momenteel concentreert ze zich weer op haar carrière. We hopen haar snel weer te zien op televisie of op de catwalk.

Meer nieuws

Meer nieuws

.