Is Lize Feryn al zwanger? Ze komt zelf met een update
PMN
Is Lize Feryn al zwanger? Ze komt zelf met een update
Foto: Photonews

Lize Feryn is samen met Aster Nzeyimana. Het koppel is volop bezig met de voorbereidingen voor hun huwelijk. Is Lize intussen ook zwanger?

Lize Feryn heeft het momenteel erg druk met haar werk. “Ik speel mee in de romantische kerstkomedie ‘Single Bells’, een fictiereeks die op VTM wordt uitgezonden. Ook Julie Van den Steen, Ruth Beeckmans, Frank Focketyn en Marleen Merckx spelen mee. Daarnaast vertolk ik een Française in een Nederlandse reeks die in Frankrijk is gedraaid,” legt ze uit in Het Laatste Nieuws.

“Ook duik ik op in het derde seizoen van de VRT-reeks ‘Chantal’ én er komt een tweede tournee aan van het theaterstuk ‘The Broken Circle Breakdown’.” Lize haar agenda is dus goed gevuld.

Lize Feryn en Aster Nzeyimana zijn nog niet actief bezig met een kindje

Lize Feryn en Aster Nzeyimana maken er geen geheim van dat ze ook een kindje willen. Veel van hun fans kijken uit naar het moment dat het zover is. Lize heeft daar meer nieuws over.

“We zijn nog niet actief bezig met een kindje. Niet dat we absoluut eerst willen trouwen - we zijn daar niet klassiek in - maar alles op zijn tijd,” lacht ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.