Kathleen Aerts twijfelt niet meer: “Afgelopen dagen waren een emotionele achtbaan”
PMN
Kathleen Aerts twijfelt niet meer: “Afgelopen dagen waren een emotionele achtbaan”
Foto: Instagram @kathleen_aerts

Kathleen Aerts heeft een besluit genomen. Ze deelt dat nieuws zelf mee. Kathleen maakte het bekend op haar Instagram.

Kathleen heeft moeilijke dagen achter de rug. “De afgelopen dagen waren een emotionele achtbaan... Bijna een jaar geleden hebben we oprecht afscheid genomen van onze hond Vili,” licht ze toe. “We missen hem elke dag, en hij zal altijd een speciale plek in ons hart hebben.”

Het verlies kwam hard aan bij het gezin van Kathleen. “Maar liefde overstijgt ruimte en tijd,” merkt ze op. Haar gezin heeft intussen een nieuwe hond genomen.

Kathleen Aerts heeft met Zola een nieuwe hond genomen na het overlijden van hun vorige hond

“Temidden van dat verdriet dachten we dat we nooit meer een harige vriend in ons huis zouden verwelkomen. Maar toen kwam Zola...”

"Het universum bracht Zola in ons leven, een nieuwe bron van liefde. Het is een bittersweet gevoel, waar vreugde en verdriet elkaar zachtjes ontmoeten, een zachte dans van loslaten en het omarmen van een nieuw begin. Echt, een achtbaan van emoties.”

“Welkom in de familie, lieve Zola. We zagen je en vielen meteen als een blok voor je. Onze harten zijn groot genoeg om de gekoesterde herinneringen aan Vili te bewaren en jou met al onze liefde te omarmen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.