Van de Playboy Mansion tot sangria: Lesley-Ann Poppe over haar ontmoeting met wereldster
WVDS
Van de Playboy Mansion tot sangria: Lesley-Ann Poppe over haar ontmoeting met wereldster
Foto: Instagram @lesleyannpoppe

Lesley-Ann Poppe is een BV, maar ook BV’s kunnen onder de indruk raken van andere sterren. En Lesley-Ann was in het verleden heel hard onder de indruk van een wereldster die ze meermaals ontmoette.

Zo maakte Lesley-Ann Poppe enkele bijzondere momenten mee met een wereldster die weleens haar vriendin had kunnen zijn. We hebben het dan over haar ontmoeting met Pamela Anderson.

Die wereldster leerde Lesley-Ann kennen tijdens de opnames van Cooking with the Stars. Ze belandden samen ook nog in de Playboy Mansion van Hugh Hefner waar ook Colin Farrell aanwezig was.

De vraag naar een sangria brak het ijs, volgens Lesley-Ann Poppe

Maar het contact werd nog iets persoonlijker toen een jaar later Pamela Anderson het boek van Lesley-Ann Poppe mee kwam promoten. “Toen Pamela om tien uur ‘s ochtends voorstelde om sangria te gaan drinken, was het ijs meteen gebroken”, vertelt ze aan Tv-Familie.

“Toen ze het privé wat moeilijk had, hebben we toch nog eens contact gehad”, maar ondertussen is het contact wat verwaterd, geeft onze BV toe. “Ik koester sowieso fantastische herinneringen aan haar.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.