Zien 🎥 Oh, wat is hij weer gegroeid! Aisha Van Zele toont ons haar zoontje Tiger Lee naar aanleiding van speciale gelegenheid
PMN
🎥 Oh, wat is hij weer gegroeid! Aisha Van Zele toont ons haar zoontje Tiger Lee  naar aanleiding van speciale gelegenheid
Foto: Instagram @aishavanzele

Aisha Van Zele deelde een heel leuke foto op haar Instagram. We zien ze met haar zoontje Tiger Lee.

Aisha Van Zele zien we met haar zoontje Tiger Lee op de hand. Het was afgelopen weekend dan ook een speciale dag. Aisha haar zoontje werd gedoopt.

Het maakt bij mama Aisha heel wat los. “Vanaf het moment dat je in ons leven kwam, voelde ik een onbeschrijfelijke liefde voor jou”, richt ze zich tot haar zoontje.

“Het was alsof mijn hart al die tijd op jou had gewacht. Ik geloof oprecht dat een kind zijn ouders zelf kiest, en ik ben ontzettend dankbaar dat jij ons hebt gekozen om jouw ouders te zijn.”

“Het was alsof mijn hart al die tijd op jou had gewacht. Ik geloof oprecht dat een kind zijn ouders zelf kiest, en ik ben ontzettend dankbaar dat jij ons hebt gekozen om jouw ouders te zijn

“Ik beloof je dat ik je zal je steunen, je aanmoedigen en je liefdevol begeleiden bij elke stap die je zet in dit leven. Ik beloof jou dat ik er altijd voor je zal zijn, in goede en in slechte tijden.”

"Neem vooral de tijd om te groeien en te stralen. Om tijdens het ontdekken soms ook eens te verdwalen. Het maakt me niet uit hoeveel fouten je maakt: beter geprobeerd en gefaald, dan bij voorbaat gestaakt.”

“Ik ben trots op jou, mijn kind. Ik hoop dat je alle geluk in je leven vindt. Een dikke kus van mama.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aisha Van Zele (@aishavanzele)

Meer nieuws

Meer nieuws

.