Big Brother Haar in de boter tussen Michelangelo en Chiara uit 'Big Brother': "Ze zal alles ontkennen"
COS
Haar in de boter tussen Michelangelo en Chiara uit 'Big Brother': "Ze zal alles ontkennen"
Foto: GoPlay

Er blijkt een haar in de boter te zitten tussen twee voormalige 'Big Brother'-besties: Michelangelo en Chiara volgen elkaar niet langer op sociale media.

Een volger van Reality FBI merkte op dat Michelangelo en Chiara elkaar sinds een tijdje niet meer volgen. Dat is verrassend, aangezien ze heel close waren tijdens en na het 'Big Brother'-avontuur. Fans vermoedden zelfs een tijdje dat er sprake was van meer dan vriendschap.

Michelangelo reageert bij Reality FBI. "We zijn beiden gaan onderzoeken wat we hadden, alles liep goed, maar toen stoorde ik me aan een aantal dingetjes. Ik ben zeer gefocust op toekomst. Ik wil vooruitgaan. Ik kan niet op 28-jarige leeftijd nog steeds hetzelfde leven leiden als wat ik nu heb."

"Ik kijk niet alleen naar uiterlijk maar ook naar wat een dame als visie heeft. En buiten dat heb ik principes. Ik ben een Italiaan, ik ben geen goedkope persoon die alles laat gebeuren. En dat is ze niet gewoon. Als je sukkeltjes gewoon bent in een relatie, ben je bij mij op het verkeerde pad."

"Het was voor ons beiden meer dan vriendschap, alleen lieten we niets merken. En nu zal ze wel butthurt zijn en alles ontkennen, maar we hadden wat moois en leuks. Alleen, zoals ik zei: wie niet presteert, wordt vervangen. Ik heb echt veel moeite gedaan voor haar en veel gegeven. Maar ja...", aldus Michelangelo.

Meer nieuws

Meer nieuws

.