Celine Van Ouytsel verklapt al iets over opnames 'Over de oceaan': "Voor het eerst in mijn leven"
LHX
Celine Van Ouytsel verklapt al iets over opnames 'Over de oceaan': "Voor het eerst in mijn leven"
Foto: Instagram @celinevanouytsel

In het nieuwe seizoen van 'Over de oceaan' steken opnieuw zes BV's de Atlantische Oceaan over in een zeilboot. Celine Van Ouytsel is één van hen.

Jeroom Snelders, Kat Kerkhofs, Riadh Bahri, Clara Cleymans, Steven Van Gucht en Celine Van Ouytsel wagen zich in 'Over de oceaan' aan de beruchte oversteek. Drie weken lang spendeerden ze op zee.

Voor ex-Miss België Celine was het een enorme uitdaging. "Ik ben redelijk onhandig en absoluut geen avontuurlijk type. Het meest avontuurlijke dat ik in mijn leven al gedaan heb, is in een achtbaan zitten", vertrouwt ze Het Nieuwsblad toe. Ze heeft zelfs nooit in de jeugdbeweging gezeten.

Toch twijfelde ze niet toen ze gevraagd werd voor het programma. Ze was immers al fan en wist dat ze zo'n kans maar één keer zou krijgen.

Uiteindelijk viel het allemaal goed mee. "Ik zat echt in het moment op zee, voor het eerst in mijn leven", vertelt ze. "Ik dacht alleen aan wat ik had, niet aan wat ik miste."

In het dagelijkse leven merkt ze dat ze vaak heel hard uitkijkt naar de dingen die ze doet, maar achteraf beseft dat ze er te weinig van heeft genoten. "Dat heb ik op de oceaan kunnen loslaten", klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.