Gert Verhulst doet belofte over ‘De Verhulstjes'
ASX
Gert Verhulst doet belofte over ‘De Verhulstjes'
Foto: GoPlay

Op zaterdag 30 april werd Play4-gezicht Gert Verhulst gekroond tot ereburger van Koksijde. De televisiemaker woont al meer dan tien jaar in deelgemeente Oostduinkerke, samen met zijn vrouw Ellen Callebout.

De burgemeester van Koksijde wil met het ereburgerschap Gert bedanken omdat hij Koksijde opnieuw op de kaart gezet heeft. “Je ondernemingsgeest is een inspiratie voor ons allemaal. Jouw visie heeft talloze banen opgeleverd voor onze gemeenschap”, klonk het lovend. Gert wordt zo de vijftigste ereburger van de badgemeente.

De televisiemaker was op zijn beurt ook lyrisch over ‘zijn’ Koksijde. “Ik vind hier de rust. De lucht is hier opmerkelijk beter dan in het centrum van Antwerpen. We voelen ons hier honderd procent thuis. We zijn van plan om hier lang te wonen”, aldus Gert.

De programmamaker beloofde tot slot dat de streek opnieuw aan bod zal komen in het volgend seizoen van ‘De Verhulstjes’. “Als ereburger zal ik de naam van Oostduinkerke en Koksijde op een positieve manier uitdragen”, besluit Gert.

Meer nieuws

Meer nieuws

.