Groot nieuws: De eerste 'Big Brother'-baby is op komst
LHX
Groot nieuws: De eerste 'Big Brother'-baby is op komst
Foto: Play4

Jill Goede en Leroy de Rouw deden allebei mee aan verschillende 'Big Brother'-seizoenen. Na Leroys deelname leerden ze elkaar kennen op de afterparty.

Al geruime tijd zijn Jille Goede en Leroy de Rouw een gelukkig koppel. Ze vormen een harmonieus gezinnetje, samen met Leroys dochtertje.

De twee steken het echter niet onder stoelen of banken dat zij ook samen een kindje willen. Helaas zat het lot niet mee: lange tijd probeerden ze zwanger te geraken, zonder resultaat.

Afgelopen najaar maakte Jill bekend dat ze hadden besloten om met een vruchtbaarheidstraject te beginnen. "We willen jullie graag meenemen in dit traject, omdat wij het taboe willen verbreken en ons gevoel met iedereen willen delen", klonk het in een Instagrampost.

(Lees verder onder de post.)

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Jill Goede (@jillgoede_)

Toen Jill enkele weken geleden een update gaf in Party, liet ze weten dat het jammer genoeg nog niet gelukt was om zwanger te geraken. De aankondiging dat zij en Leroy dan tóch een kindje verwachten, is dan ook een des te grotere verrassing.

Jill brengt het nieuws met een prachtige video op Instagram. "Baby op komst", schrijft ze erbij.

Ze wordt overspoeld met gelukwensen van haar volgers. Daarbij zijn er uiteraard ook heel wat mensen uit de 'Big Brother'-familie. "Jaaaaa! De liefste mama en papa!", schrijft Nawel.

"Zoooo megablij voor jullie!", klinkt het bij Kitty. "Een heel dikke proficiat! Zo blij voor jullie", laat Ali weten. "Gefeliciteerd, lieverds", reageert Chelsea.

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Jill Goede (@jillgoede_)

Meer nieuws

Meer nieuws

.