Jani Kazaltzis heeft groot nieuws voor alle fans van 'Viva la Feta'
LHX
Jani Kazaltzis heeft groot nieuws voor alle fans van 'Viva la Feta'
Foto: Play4

In 'Viva la Feta' verblijven Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham een maand lang op het Griekse eiland Sifnos. Daar geven ze enkele bekende Vlamingen de vakantie van hun leven.

Al twee seizoenen lang is 'Viva la Feta' een succes geweest. De kijkers kunnen de humor en de ongedwongen stijl van Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham wel smaken.

Voor zij die hopen op een derde seizoen kondigt Jani fijn nieuws aan. In de podcast 'De 10 meest gegoogelde vragen over...' laat hij weten dat er een nieuw seizoen op komst is.

"Waarschijnlijk mocht ik dit niet zeggen", bedenkt hij zich meteen. Daar trekt hij zich echter niet  al te veel van aan. "We gaan een derde seizoen opnemen. Ik kijk er enorm hard naar uit."

Hij moet er wel bij zeggen dat de opnameperiode steeds erg zwaar is. "Naar het einde toe zijn we echt kapot. We hebben geen enkele dag pauze. De ene gast gaat weg en de andere komt aan. Soms hebben we drie-vier uurtjes tussen twee afleveringen. Dat is echt wel gáán."

Toch beseft hij dat dat ook zijn voordelen heeft. "Je wordt echt moe en daardoor maak je goeie tv. Alles valt weg", heeft hij gemerkt. "En iedereen die aankomt, brengt wel nieuwe energie."

Meer nieuws

Meer nieuws

.