Kat Kerkhofs heeft nu lang genoeg gewacht: “Van zodra Dries stopt met voetballen”
PMN
Kat Kerkhofs heeft nu lang genoeg gewacht: “Van zodra Dries stopt met voetballen”
Foto: Instagram@katkerkhofs

Kat Kerkhofs zien we binnenkort in het nieuwe seizoen van ‘Over De Oceaan’. Ze is één van de deelnemers. Het programma kun je bekijken bij Play4.

Kat Kerkhofs is de vrouw van voetballer Dries Mertens. Ze wonen in Turkije. Dries speelt daar bij Galatasaray.

Dries zit aan het einde van zijn voetbalcarrière. “Maar het einde is nooit helemaal het einde bij Dries, want hij zou dit jaar al stoppen. Om heel eerlijk te zijn heb ik een beetje geleerd in dit voetballeven om niet al te veel met de toekomst bezig te zijn, dat heeft toch geen zin,” reageert Kat in Dag Allemaal.

“Maar natuurlijk, ik heb wel mijn dromen en ambities. Dat heb ik ook altijd gezegd: ik wil nog van alles doen als ik weer in België ben. Ik ben dus aan het opbouwen en ben al met wat mensen aan het brainstormen, dus er gaat zeker nog iets komen. Maar op mijn gemak, want ik ben nog altijd niet helemaal terug, hé.”

Van zodra Dries Mertens gestopt is met voetballen gaat Kat Kerkhofs aan haar eigen carrière beginnen

“We hebben daar ook een heerlijk leven. Ik verveel me zeker niet. Maar er zijn wel een paar dingen die ik nu moeilijker kan doen, omdat ik gewoon ook graag thuis ben. Vandaag vlieg ik naar huis; ik wil bij mijn gezin zijn. Dat is het belangrijkste.”

Kat vindt wel dat ze nu lang genoeg gewacht heeft. “Nu denk ik niet dat hij nog drie jaar gaat spelen, maar wie weet zitten we volgend jaar in weer een andere stad. Het zal volgend jaar of het jaar daarna zijn. Zodra ik terug ben, is het de bedoeling om erin te vliegen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.