Kitty Mager uit 'Big Brother' deelt geweldig nieuws: "Huilen van blijdschap"
LHX
Kitty Mager uit 'Big Brother' deelt geweldig nieuws: "Huilen van blijdschap"
Foto: Instagram @kitmager

Kitty Mager kennen we allemaal nog van 'Big Brother'. Daar liet ze, ondanks haar korte verblijf, een onvergetelijke indruk na.

Sinds 'Big Brother' is er heel wat gebeurd in het leven van Kitty Mager. Ze begon aan een opleiding als machinist, maar moest die tot haar grote spijt afbreken. Gelukkig vond ze niet lang daarna een andere roeping.

Eind vorig jaar maakte ze bekend dat ze een nieuwe weg zou inslaan: ze ging voor een carrière als 'boa' (buitengewoon opsporingsambtenaar). Inmiddels is ze al een tijdje aan het werk, en onlangs legde ze haar examens af.

Dat deed ze met succes, maakt ze bekend op Instagram. "Ik ben net thuis, heb even mijn mail gecheckt... En ja hoor, het verlossende woord was daar. Ook voor mijn derde examen ben ik geslaagd!", schrijft ze.

"Vechten, knokken en niet opgeven loont! Ik ben zo blij en opgelucht dat dit binnen is en zo megatrots op mezelf dat ik het geflikt heb! Na de grote vakantie nog één vierdaagse opleiding geweldbeheersing en dan is Kit klaar. Ik kan wel huilen van blijdschap en opluchting!"

Zoals steeds krijgt ze heel wat steun van haar mede-'Big Brother'-kandidaten. "Wat goeeeeed!", reageert Liese Luwel. "Fantastisch goed gedaan, meid!", klinkt het bij Naomi Timmerman.

Meer nieuws

Meer nieuws

.