Tobias uit 'Big Brother' toont ons zijn nieuwe vriendin
LHX
Tobias uit 'Big Brother' toont ons zijn nieuwe vriendin

Tobias van Veen was vorig jaar een van de deelnemers aan 'Big Brother'. In het huis had hij een bijzonder hechte band met Grace Rodrigues.

Tussen Tobias en Grace was de chemie duidelijk te zien in 'Big Brother'. De meeste kijkers verwachtten dan ook dat ze een koppel zouden worden.

De twee moesten iedereen echter teleurstellen: na een periode van 'we zien wel hoe het loopt' werd duidelijk dat er niet méér van zou komen. De twee hadden het allebei te druk met hun eigen leven.

Sinds zijn deelname is Tobias nóg meer gefocust op zijn job als personal trainer en lifestylecoach. Zo organiseert hij masterclasses en retraites voor bedrijven en coacht hij mensen die gewicht willen verliezen, spiermassa willen opbouwen of een gezonde levensstijl willen ontwikkelen.

Op zijn sociale media geeft hij tips om gemotiveerd te blijven en straalt hij voortdurend positiviteit uit. Al geeft hij toe dat hij, net als iedereen, weleens last heeft van een winterdip.

"Je moet jezelf dwingen om te focussen op de positieve dingen in de dag", vindt hij. "Sta er 's ochtends en 's avonds bij stil en je zal merken dat je dag beter begint en beter eindigt."

Hoe hij daar telkens weer in slaagt? Dat komt niet louter door zijn eigen doorzettingsvermogen, onthult hij.

"Ik krijg weleens de vraag waar ik mijn veerkracht vandaan haal. Zie hier het antwoord", schrijft hij bij enkele schattige foto's van hem en zijn nieuwe vriendin. "Er staat iemand naast mij die mij dagelijks motiveert en inspireert."

Grace is het dus niet geworden, maar Tobias heeft dan toch zijn soulmate gevonden. Hij straalt!

Tobias van Veen

Meer nieuws

Meer nieuws

.