Sven Pichal trekt harde conclusie nu hij in de gevangenis moet blijven en moet zijn advocaten iets essentieels vertellen
PMN
Sven Pichal trekt harde conclusie nu hij in de gevangenis moet blijven en moet zijn advocaten iets essentieels vertellen
Foto: Photo News

Sven Pichal zal ook de komende tijd moeten doorbrengen in de gevangenis. Het verzoek van zijn advocaten om hem vrij te laten met een enkelband werd door de Kamer van Inbeschuldigingstelling geweigerd.

Sven Pichal wordt gelinkt aan het bezitten en verspreiden van kinderporno. De Kamer van Inbeschuldigingstelling oordeelde dat de kans groot is dat de gewezen radiopresentator zou hervallen.

Het heeft Pichal wel aan het denken gezet. Hij had na de uitspraak zijn advocaten wat te vertellen.

Advocaten Damen en Simons communiceren erover in een persbericht. “In samenspraak met de heer Sven Pichal werd er beslist om momenteel niet verder aan te dringen op een invrijheidstelling onder voorwaarden of de modaliteit van het elektronisch toezicht”, citeert Het Laatste Nieuws.

In samenspraak met de heer Sven Pichal werd er beslist om momenteel niet verder aan te dringen op een invrijheidstelling onder voorwaarden of de modaliteit van het elektronisch toezicht

Pichal heeft besloten dat hij zich volledig wil focussen op zijn herstel. “Vanaf het ogenblik dat hij werd aangehouden, werd duidelijk aangegeven dat hij residentieel behandeld wenst te worden om aan zijn complexe problematiek te kunnen werken.”

“De door de verdediging aangestelde psychiaters hebben intussen hun opdracht aangevat en de eerste fundamenten werden gelegd”, besluiten de advocaten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.