Een nieuwe liefde voor 'Thuis'-actrice Leah Thys?
LHX
Een nieuwe liefde voor 'Thuis'-actrice Leah Thys?
Foto: Belga, VRT NWS

In 2021 verloor 'Thuis'-actrice Leah Thys haar grote liefde, Jos De Man. Hij stierf aan de gevolgen van het coronavirus.

Leah Thys leerde Jos kennen in 1972. Ze waren net geen vijftig jaar samen toen hij overleed. Het is dan ook geen wonder dat ze hem nog elke dag mist.

"Mensen denken vaak dat verdriet slijt met de jaren en maken zich wijs dat tijd alle wonden heelt. Het tegendeel is waar. Het verlies blijft voelbaar", zei ze in juni nog in Primo.

In een nieuw interview met het weekblad krijgt ze de vraag of ze openstaat voor een nieuwe liefde. "Ik zou kunnen zeggen: 'Voor mij hoeft het allemaal niet.' Maar ik denk dat zelfs dan verrassingen nog mogelijk zijn", antwoordt ze. "Jos is onvervangbaar, maar het is nu ook niet dat mijn hart op slot zit."

Ook haar goede vriendin Ann De Winne, met wie ze momenteel samen in 'Oldtimers' speelt, gunt het haar. "Dat zou geweldig zijn! Maar je kunt dat niet forceren, hé", klinkt het bij haar. "Als dat komt, komt dat. En als het niet gebeurt, ook goed."

Meer nieuws

Meer nieuws

.