Dina Tersago wil dringend iets duidelijk maken over haar collega Andy Peelman
LHX
Dina Tersago wil dringend iets duidelijk maken over haar collega Andy Peelman
Foto: VTM

In het nieuwe seizoen van 'Ze zeggen dat' test Dina Tersago opnieuw een hele resem vaak vertelde beweringen. Dat doet ze zoals steeds samen met Andy Peelman.

Dina Tersago en Andy Peelman hebben al veel samengewerkt. Het klikt erg goed tussen hen. Zó goed zelfs, dat sommige kijkers van 'Ze zeggen dat' vermoeden dat er meer aan de hand is.

Dat gerucht ontkracht Dina echter stellig in een gesprek met Story. "Andy en ik zijn gewoon een heel goede tandem", zegt ze. Dat komt onder meer door hun complementaire karakters: Andy is eerder de grapjas, terwijl Dina iets serieuzer is.

Tijdens de opnames smijten ze zich volledig en maken ze steevast veel plezier. "Er is echt wel een vriendschap ontstaan tussen Andy en mij, zonder dat wel elkaar elke dag horen of zien. Dat hoeft ook niet, we weten wat we aan elkaar hebben."

Volgens haar is er enorm veel wederzijds respect en kunnen de twee helemaal zichzelf zijn bij elkaar. "Maar ik ben niet verliefd op Andy. Met Tine heeft hij trouwens de perfecte vrouw aan zijn zijde." Dat is klare taal!

Meer nieuws

Meer nieuws

.