Een opvallende theorie over Medusa in 'The Masked Singer': "Raar dat dit niet opvalt bij mensen"
LHX
Een opvallende theorie over Medusa in 'The Masked Singer': "Raar dat dit niet opvalt bij mensen"
Foto: VTM

Medusa maakt keer op keer veel indruk in 'The Masked Singer'. Maar wie verschuilt er zich in het pak?

"Als dat Hadise niet is... Dan laat ik een tattoo zetten", schrijven kijkers van 'The Masked Singer' op sociale media over Medusa. "Ik hoor precies Katerine Avgoustakis."

"Nathalie Meskens, ik herken de stem", klinkt het ook. "Voor mij is dit Laura Tesoro!" "Isabelle A had een liedje 'Sjokola'." "Ik herken de stem van Barbara Dex."

Het is duidelijk: de kijkers zijn er nog niet helemaal uit. Toch is er één naam die veel vaker genoemd wordt dan de andere: Linda Mertens.

"100% Linda Mertens", klinkt het. "Ze is in 2000 lid geworden van Milk Inc. De 'donkere periode' en het nummer 'Blackout' verwijzen naar het overlijden van haar dochtertje. 'Koe bij de horens' verwijst naar 'La vache' van Milk Inc." "'Double cream' is een album van Milk Inc."

Daarnaast is er nog iets opvallends dat de kijkers aan Linda doet denken. "Zij is de enige die haar micro links vasthoudt en haar vingers zo beweegt. Ik wist het meteen. Raar dat dit niet opvalt bij mensen..." "Als ik filmpjes bekijk van Linda beweegt ze ook haar vingers op de micro."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.