Familie Fans van ‘Familie’ zien het helemaal misgaan bij Mieke: “Zware straf voor haar”
PMN
Fans van ‘Familie’ zien het helemaal misgaan bij Mieke: “Zware straf voor haar”
Foto: VTM

Wat is Mieke van plan in 'Familie'? Veel fans vragen het zich af. Ze zijn het er allemaal over eens dat Mieke niet goed bezig is.

In 'Familie' blijft het drama de kijkers keer op keer verrassen. Onlangs zorgde Mieke voor ophef toen ze besloot om een controversieel voorstel te doen aan haar ex-vriend Niko.

Mieke wil namelijk getuigen tegen Sam dat Niko het hoederecht over de baby kan krijgen. Deze onverwachte wending zorgt voor verdeeldheid onder de fans, die zich afvragen of Mieke wel goed bezig is. 

De fans van de serie hebben massaal hun afkeuring laten blijken. Ze zijn van mening dat Mieke te ver gaat om haar gram te halen. "Haar plan om Sam het hoederecht te geven, is duidelijk een manier om Niko en Sam te straffen", zegt een verontwaardigde fan.

Mieke ziet niet in dat haar wraakactie uiteindelijk tegen haar kan keren. Als de waarheid aan het licht komt kan ze zelfs voor lange tijd achter de tralies belanden

Een andere fan voegt eraan toe: "Mieke ziet niet in dat haar wraakactie uiteindelijk tegen haar kan keren. Als de waarheid aan het licht komt en blijkt dat ze valse verklaringen heeft afgelegd, kan ze zelfs voor lange tijd achter de tralies belanden."

Hoewel Mieke haar beweegredenen nog niet openlijk heeft gedeeld, speculeren fans over haar motieven. Sommigen suggereren dat haar acties voortkomen uit een diepgewortelde wrok jegens Niko.

Hoe dan ook, de kijkers zullen nog geduld moeten hebben om te ontdekken waar Mieke mee bezig is en wat de gevolgen zullen zijn voor alle betrokkenen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.