Geschokte Laura Lieckens heeft belangrijke boodschap
LHX
Geschokte Laura Lieckens heeft belangrijke boodschap
Foto: Instagram @lauralieckens

Laura Lieckens werd bekend door haar deelname aan 'Blind Getrouwd'. Haar huwelijk met Sonny was geen succes, maar inmiddels is ze weer dolgelukkig in de liefde.

Na een moeilijk parcours bij 'Blind Getrouwd' leerde Laura Lieckens Yorben kennen. Sinds september zijn ze getrouwd.

In augustus verwelkomden ze hun zoontje Eben. Daarnaast heeft Yorben ook een dochtertje uit een vorige relatie, die Laura ook doodgraag ziet.

Hun gezinsgeluk is dus compleet, maar donderdag kreeg Laura minder fijn nieuws te horen. Op een boogscheut van haar huis is een verkeersongeval gebeurd, waarbij er een persoon is overleden.

Het is voor haar een hele schok, aangezien het is gebeurd op een baan waarop ze dagelijks naar haar werk rijdt. "Veel sterkte aan de familie, vrienden en chauffeur", schrijft ze in haar Instagramverhaal.

Naar aanleiding van het tragische nieuws deelt ze een erg belangrijke boodschap met haar volgers. Daarmee hoopt ze te voorkomen dat er nog meer slachtoffers vallen.

"Zeg tegen je kinderen dat ze altijd oogcontact moeten hebben met een camionchauffeur, ook al heeft je kind voorrang en zijn ze in hun volste recht", luidt haar advies. "Met dat oogcontact ben je zeker dat je gezien wordt."

"Daarmee wil ik absoluut niet met de vinger wijzen naar iemand!", verduidelijkt ze ook nog. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.