Heeft Isabelle uit ‘Blind Getrouwd’ nieuwe relatie met iemand die we allemaal kennen? Ze geeft zelf het antwoord
PMN
Heeft Isabelle uit ‘Blind Getrouwd’ nieuwe relatie met iemand die we allemaal kennen? Ze geeft zelf het antwoord

Het huwelijk van Isabelle hield geen stand in ‘Blind Getrouwd’. Zij en Mathieu besloten om elk hun eigen weg te gaan. Isabelle had het daar best moeilijk mee. Ze kreeg veel steunbetuigingen van de fans.

‘Blind Getrouwd’ is voor Isabelle een intens avontuur geweest. Helaas bleef haar huwelijk niet duren. Intussen zijn er nieuwe geruchten. Zo zou Isabelle al samen gezien geweest zijn met iemand die we allemaal kennen.

Het gaat dan om Joren Dumont, die eerder ook al deelnam aan ‘Blind Getrouwd’. De twee flirten online. “Een jaar te laat ingeschreven”, schreef Isabelle bij een foto van haar en Joren.

Daar is heel wat reactie opgekomen. De fans van Isabelle hopen alvast dat ze een koppel worden. “Dat zou pas een goede match zijn”, klinkt het daar.

Isabelle schept bij Het Laatste Nieuws duidelijkheid. “Die post was als mopje bedoeld, niet met de gedachte dat het iets zou kunnen worden tussen ons.” 

“We waren allebei op de horecabeurs aanwezig voor onze jobs en dus bracht ik hem een bezoekje. Meer moet je daar niet achter zoeken.”

Isabelle is op dit moment ook niet op zoek naar een nieuwe relatie. Ze zegt dat ze nog moet bekomen van haar avontuur in ‘Blind Getrouwd’.

Daten gaan Isabelle en Joren dus niet doen. Ook Joren begrijpt waarom iedereen enthousiast wordt bij de gedachte van hem en Isabelle.

“Isabelle is ook een mooie en toffe vrouw. Ze staat op dezelfde manier als ik in het leven. Zoals Will Tura het prachtig zingt: ‘Mooi, het leven is mooi!’”, lacht Joren.

Hij ontkent ook niet dat er een klik tussen hen. Al voegt hij er meteen aan toe dat Isabelle nu vooral rust nodig heeft om te bekomen van haar avontuur.
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.