Het maakt het bedrog van Alicia in 'B&B Zoekt Lief' alleen maar erger: Niels heeft haar 'betrapt'
PMN
Het maakt het bedrog van Alicia in 'B&B Zoekt Lief' alleen maar erger: Niels heeft haar 'betrapt'
Foto: VTM

Het leek grote liefde te zijn in het VTM-programma ‘B&B Zoekt Lief’ tussen Alicia en Niels. Uiteindelijk heeft zij hem bedrogen met een andere man.

Alicia en Niels waren een mooi koppel. Dat vonden heel veel kijkers. Wat ze totaal niet verwacht hadden was dat Alicia uiteindelijk Niels zou bedriegen met een andere man. Het is op z’n minst een ophefmakend einde.

Niels was stapelverliefd op Alicia. Hij zegt in Dag Allemaal zelfs mee naar Portugal te willen verhuizen. Hij had ook al de eerste stappen gezet om zijn appartement te verhuren.
(Lees verder onder de foto)

“In totaal zijn we zeven maanden samen geweest, maar ik merkte eind april al dat het begon te verwateren. Ik stelde me vragen, maar de antwoorden die ik bij haar zocht, kreeg ik niet”, merkt Niels op. Dat bleef niet zonder gevolg.

Achterdochtig
Het maakte Niels achterdochtig. "Ik had een vermoeden dat Alicia iemand anders had, maar het heeft een maand geduurd voor ze dat na lang aandringen heeft opgebiecht. Ik was in juni onaangekondigd naar Portugal gereisd voor haar verjaardag, maar toen ik haar blik zag, wist ik genoeg. Dat is niet de blik die je wil krijgen na zo’n lange reis, als je iemand wil verrassen.”

Zoiets blijft natuurlijk wel hangen. Niels is boos op Alicia en neemt het haar kwalijk dat ze niet eerlijk geweest is tegen hem. “Ze heeft me een maand in het ongewisse gelaten, ik was echt kwaad”, is Niels eerlijk. 

Boodschap voor Alicia
Hij heeft ook nog een boodschap voor haar. “Had ik geweten dat er iemand anders in het spel was, had ik het veel rapper los kunnen laten. We horen elkaar niet meer, ik heb daar ook geen behoefte aan. Al zou ik wel opnemen als ze mij zou bellen, hoor. Ondanks wat er gebeurd is, wens ik haar het beste toe.”
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.