Huis van Bavo en Kayleigh uit 'Huis Gemaakt' staat eindelijk te koop: Zoveel betaal je ervoor
LHX
Huis van Bavo en Kayleigh uit 'Huis Gemaakt' staat eindelijk te koop: Zoveel betaal je ervoor
Foto: VTM

In januari vond de finale van 'Huis Gemaakt' plaats. Ana en Enis haalden de overwinning binnen, Bavo en Kayleigh moesten – heel nipt – het onderspit delven.

Ana en Enis maakten met hun verbouwing veel indruk op de kijkers van 'Huis Gemaakt'. Toch konden ook Bavo en Kayleigh gaandeweg op meer en meer sympathie rekenen. Ook zij zetten een knap resultaat neer, en het verdriet was dan ook groot toen bleek dat al hun werk voor niets was geweest.

Acht maanden later is het huis eindelijk klaar voor de verkoop. Wie fan was van de stijl van Bavo en Kayleigh, kan nu dus zijn kans wagen.

Hoeveel dat mag kosten? 399.000 euro. Daarvoor krijg je een woning van 162 vierkante meter met twee slaapkamers, een grote tuin, een garage en energielabel B.

Sinds het vertrek van Bavo en Kayleigh is er trouwens veel gebeurd. "Er is veel energie gestopt in de drainage, waardoor de waterproblematiek van vroeger echt verleden tijd is", laat immokantoor ERA weten aan Het Nieuwsblad.

Daarnaast is de voortuin inmiddels netjes afgewerkt met gras en kiezelstenen en werden de meubels die Bavo en Kayleigh uitkozen vervangen door eenvoudigere exemplaren. De warme 'Ibiza'-sfeer die ze in de woning brachten, is er echter nog steeds.

Meer nieuws

Meer nieuws

.