Blind Getrouwd Isabelle uit ‘Blind Getrouwd’ vertelt de waarheid over haar huwelijk: “Daarom minder fysieke aandacht door Mathieu”
PMN
Isabelle uit ‘Blind Getrouwd’ vertelt de waarheid over haar huwelijk: “Daarom minder fysieke aandacht door Mathieu”
Foto: VTM

Isabelle en Matthieu werden aan elkaar gekoppeld door de makers van ‘Blind Getrouwd’. Helaas zitten ze nu in een relatiecrisis. Ze lijken niet verder te raken dan de ‘friend zone’.

Isabelle en Matthieu, die aan elkaar werden gekoppeld in Blind Getrouwd', bevinden zich momenteel in een relatiecrisis. Ondanks hun huwelijk lijken ze niet verder te komen dan de 'friend zone'. 

Isabelle verzekert dat de intimiteit tussen hen in orde is. In een interview met Dag Allemaal zegt ze: "Het is niet alsof Mathieu me negeert na onze huwelijksreis."

Isabelle vertelt waarom Mathieu haar minder fysieke aandacht geeft. "Als hij me wat minder knuffelt of vastpakt, is dat omdat hij moeite heeft met zoiets openlijk te doen, of met m'n vrienden erbij. Vergeet niet dat we elkaar nog maar twee weken kennen, hé."

Het is moeilijk te voorspellen wat er zal gebeuren met Isabelle en Matthieu. Hopelijk kunnen ze hun verschillen overbruggen en hun relatie naar een hoger niveau tillen. En wie weet, misschien kunnen ze uiteindelijk de 'friend zone' achter zich laten en een diepere verbinding met elkaar opbouwen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.