Kijkers van 'The Voice Kids' kunnen oren niet geloven
LHX
Kijkers van 'The Voice Kids' kunnen oren niet geloven
Foto: VTM

Afgelopen vrijdag werd de halve finale van 'The Voice Kids' uitgezonden. Op vrijdag 24 november is het tijd voor de grote finale.

In de voorbije weken hebben alle coaches in 'The Voice Kids' het aantal kandidaten in hun team teruggebracht tot twee. Voor Laura Tesoro zijn dat Ines en Ariona, voor Metejoor zijn het Sofian en Sid.

Lize en Sikudhani vertegenwoordigen het team van Pommelien Thijs en Miriam en Nisa dat van Coely. Volgende week zullen we eindelijk weten wie van hen Karista, de winnares van vorig jaar, opvolgt. 

Dat zou zomaar eens Sikudhani kunnen zijn. Zij bracht tijdens de halve finale een adembenemende versie van 'Part Of Your World' en werd vervolgens onthaald op een staande ovatie van de coaches.

"Ik hoop dat elk zwart meisje die dit ziet, denkt: wauw, dromen kunnen echt werkelijkheid worden", was Coely's reactie. "Als ik ooit een dochter heb, wil ik dat ze opkijkt naar iemand als jij." Als dat geen compliment is!

Ook de kijkers zijn lyrisch over Sikudhani's optreden. "Een prachtige stem, ze brengt het goed over. Ze is heel naturel en je smelt weg in een sprookjeswereld", wordt er geschreven op sociale media.

"Die stem is net een engeltje", klinkt het ook. "Geweldig mooie stem en een eenvoudig, mooi, naturel meisje zonder te veel kapsones. Ze zal het zeker nog ver brengen."

Er zijn dan ook heel wat mensen die denken dat ze kans maakt om te winnen. "Ze was al mijn favorietje van in het begin en ze mag de winnares worden." "Ze zou zeker en vast de verdiende winnaar zijn." "100% kans om de finale te winnen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.