Kijkers zeggen allemaal hetzelfde over nieuw figuur uit The Masked Singer
WVDS
Kijkers zeggen allemaal hetzelfde over nieuw figuur uit The Masked Singer
Foto: VTM

Een nieuw figuur van The Masked Singer heeft zijn intrede gemaakt. VTM omschrijft hem als: “Giraf is een basketbalspeler die niet alleen uitblinkt op het veld, maar ook ernaast een grote aantrekkingskracht heeft.”

“Nu ben ik dé ster, vroeger was ik een gewone jongen van de straat. Maar succes is als een domino-effect. Daardoor ben ik nu de grootste in mijn vak!”, zegt Giraf over zichzelf.

“Constante druk, geen privacy, altijd moeten presteren: dat hoort erbij, de neveneffecten van de roem. Ik heb een lange nek, maar ik doe nooit uit de hoogte. Mijn motto: sweat now, shine later!”

Giraf kan een balletje gooien, maar is hij daarom een sportfiguur?

Kijkers die al volop in de ban zijn van het programma en alle tips bestuderen, laten veelal dezelfde namen naar boven komen.

“Dit is in ieder geval een redelijk groot persoon. Doet me vermoeden dat het eerder een man zal zijn”, “Pieter Loridon of Ann Wauters”, “Ik denk Ann Wauters”.

Veel mensen gaan mee in het idee dat degene in de figuur toch iets met sport te maken moet hebben. “Ik denk een sportman of sportvrouw.”

Maar wat als die push naar een sportman alleen maar is om mensen op een dwaalspoor te brengen?! Zo schrijft iemand: "Een Amerikaanse basketspeler noemt James Cooke, just saying ...".

Meer nieuws

Meer nieuws

.