Nu al zin in een nieuw 'Boer zkt Vrouw' seizoen? Hier zijn twee nieuwe boeren!
LHX
Nu al zin in een nieuw 'Boer zkt Vrouw' seizoen? Hier zijn twee nieuwe boeren!
Foto: VTM

'Boer zkt Vrouw' bestaat 20 jaar, en dat wordt uitgebreid gevierd op VTM. In 'Boer zkt Vrouw – 20 jaar' bezoekt Dina Tersago een heleboel boeren die we nog kennen uit de voorbije seizoenen.

In de tweede aflevering van 'Boer zkt Vrouw – 20 jaar', die op dinsdag 4 juni wordt uitgezonden, gaat Dina Tersago onder andere op bezoek bij melkveeboer en ijstaartenmaker Kris uit seizoen 3, boerin Conny uit seizoen 5, boerin Tania uit seizoen 7 en boer Cyriel en boerin Elien uit seizoen 14.

Ook stelt ze opnieuw twee boeren voor die in het volgende seizoen van 'Boer zkt Vrouw' op zoek gaan naar de liefde. Vorige week maakten we al kennis met vleesveeboer Yarne Rummens en edelhertenkweker Michiel De Meyst. Daar komen nu dus nog twee gezichten bij.

De eerste is de 31-jarige Fauve Karkan. Zij is eigenares van een kinderboerderij in Opwijk. Daar houdt ze verjaardags- en communiefeestjes en organiseert ze vakantiekampen en schoolbezoeken.

Daarnaast geeft ze ook paardrijlessen aan jong en oud en hippotherapie aan mindervaliden. Ze hoopt een man te vinden die haar boerderij samen met haar wil uitbaten. Bekijk hier haar filmpje:

(Lees verder onder de video.)

Naast Fauve is er de 58-jarige Alberic Tack uit Sint-Gillis-Waas. Hij kweekt aardappelen, appels en peren en staat al 35 jaar op de boerenmarkten met zijn oogst. Daar is hij een echte sfeermaker én gratis babysitter: ouders droppen maar al te graag hun kinderen bij hem terwijl ze gaan winkelen.

Alberic heeft een zoon van 21 uit een vorig huwelijk. Hij is op zoek naar een warm nest en zoekt iemand om een einde te maken aan zijn eenzaamheid. Maak hier kennis met hem:

Meer nieuws

Meer nieuws

.