Olivier Deschacht begaat pijnlijke blunder in 'Special Forces'
LHX
Olivier Deschacht begaat pijnlijke blunder in 'Special Forces'
Foto: VTM

Vanavond is het zover. De laatste aflevering van 'Special Forces' wordt uitgezonden op VTM.

Er zijn nog vier rekruten die overblijven in 'Special Forces'. Voor de laatste keer geven Saïd Boumazoughe, Olivier Deschacht, Jan Bakelants en Loïc Van Impe het beste van zichzelf.

In de eindmissie worden de vier individueel gedropt en moeten ze via coördinaten op zoek gaan naar een contactpersoon voor de overhandiging van explosieven. Voor Olivier wordt het geen gemakkelijke opdracht.

Hij begint er namelijk aan als een kip zonder kop. Zo gauw hij mag vertrekken, schiet hij uit de startblokken, maar zonder zichzelf eerst even te oriënteren op de kaart.

Het gevolg: hij komt op de verkeerde plaats terecht. Wanneer hij een huis op een privédomein ziet, denkt hij verkeerdelijk dat het de plaats van afspraak is. Alsof dat nog niet genoeg is, laat hij een alarm afgaan.

Iedereen moet halsoverkop het terrein verlaten, omdat ze anders in de problemen kunnen komen. "We moeten uiteraard ons zo ongezien mogelijk bewegen. We zijn vaak met een heel klein team, dat maakt dat we heel kwetsbaar zijn", zegt chef Blom in een preview. 

Slaagt Olivier er ondanks zijn cruciale fout tóch nog in om 'Special Forces' tot een goed einde te brengen? Om dat te weten, zap je vanavond om 20.40 uur naar VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.