Ruzie op personeelsfeest van ‘Familie’: “Karen Damen is afgedropen”
PMN
Ruzie op personeelsfeest van ‘Familie’: “Karen Damen is afgedropen”
Foto: Photonews

We naderen zo stilaan de grote seizoensfinale van ‘Familie’. Die komt er over enkele weken al aan. De fans kunnen nauwelijks nog wachten.

De acteurs van ‘Familie’ hebben de seizoensfinale intussen al bekeken. “Je gaat je niet op je gemak voelen”, merkt Charlotte Sieben op bij Het Laatste Nieuws. Zij speelt de rol van Luise. “Het is slepend spannend.”

Op een personeelsfeest had Charlotte ook een aanvaring met Karen Damen, die de rol van Vanessa speelt. “Het was toen heel gezellig op dat personeelfeest”, legt Charlotte uit. “Karen was daar ook en plots ging het over K3 of zo.”

“Ik zei dat ik een grote fan was en Karen vond dat wel leuk. Ik heb haar dan verplicht om met mij op ‘De Drie Biggetjes’ te dansen. Ze deed dat ook, maar ik danste in de andere richting.”

“Ik zei tijdens het dansen aan Karen dat ze zich moest omdraaien omdat ze in de foute richting aan het dansen was. Echt heel boos en Karen was van: oké. En dan is zij afgedropen en heb ik haar achtervolgd. Ze heeft het me niet kwalijk genomen, ze vindt me nog oké.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.