VTM heeft belangrijk nieuws over ‘De Kotmadam’
PMN
VTM heeft belangrijk nieuws over ‘De Kotmadam’
Foto: VTM

Momenteel kan je bij VTM naar de herhalingen kijken van ‘De Kotmadam’. De eerste aflevering van de reeks werd op 30 december 1991 uitgezonden. In totaal werden er 352 afleveringen gemaakt.

VTM deelt belangrijk nieuws over ‘De Kotmadam’. De zender gaat het 25ste en meteen ook laatste seizoen uitzenden. Er gaan veel herinneringen aan het verleden opgehaald worden. Met Pepijn Caudron (Gentil), Bert Van Poucke (Hugo), Anne Denolf (Sam) en Christel Van Schoonwinkel (Betty) keren er enkele oude bekenden terug, lezen we in Het Laatste Nieuws.

Verder duiken ook nog Machteld Ramoudt, Fred Van Kuyk, Dirk Van Dijck, Mieke Bouve, Erika Van Tielen, Ron Cornet, Mieke De Grootte, Jeff Aendenboom, Stoffel Bollu, Sieg De Doncker en Andrew Van Ostade op. Het gaat een emotioneel afscheid worden, zoveel is zeker.

De laatste reeks is een korte reeks die maar zes afleveringen bevat. Normaal bestaat een seizoen van ‘De Kotmadam’ uit 13 afleveringen. De laatste zes afleveringen staan bol van de humor.

In het laatste seizoen mag Jef (Mark Verstraete) op pensioen. De studenten staan op het punt om af te studeren. Jef weet al hoe zijn dagen gaat vullen, nu hij op pensioen is. Hij wil elke dag gaan vissen, liefst al rondtrekkend aan de Spaanse kust. Hij heeft zelfs al een mobilhome gekocht.

Jeanne kan op haar beurt haar studenten maar moeilijk loslaten. En dan is er nog haar moeder waar ze zich veel zorgen om maakt. Jef stelt voor om zijn schoonmoeder mee op reis te nemen in de hoop dat ze niet op het vliegtuig zal durven. Een gewaagde gok want zijn schoonmoeder en hij kunnen elkaar niet uitstaan. Voor het eerst gaan we ook de ma van Jeanne te zien krijgen. Die rol zal vertolkt worden door Alice Toen.

De laatste reeks van 'De Kotmadam' is vanaf 25 juli beschikbaar op Streamz en later ook te bekijken bij VTM. Het is iets waar we met z'n allen naar uitkijken. De fans gaan 'De Kotmadam' hard missen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.