🎥 "Wat was dat?": 'The Voice Kids'-kandidaat krijgt staande ovatie van publiek én coaches
COS
🎥 "Wat was dat?": 'The Voice Kids'-kandidaat krijgt staande ovatie van publiek én coaches
Foto: VTM

'The Voice Kids' laat ons sinds afgelopen vrijdag weer kennismaken met een lading nieuw jong talent. Ook deze week blijven de coaches weer met de mond vol tanden achter.

De coaches van 'The Voice Kids' staan te trappelen om terug te keren naar de iconische rode draaistoelen en bovenal, om met volle overtuiging te drukken voor de rijzende sterren van morgen. Vorige week was het Laura Tesoro die de jonge sterren keer op keer wist te overtuigen.

Laura ging aan de haal met heel wat veelbelovend talent. "Tegen het einde van de Blind Audition zit mijn team vol toppers", lacht Laura. En dat is ook kersverse coaches Pommelien Thijs en Coely niet ontgaan. "We need to step up our game!", klinkt het vastberaden bij Coely.

Ook tijdens de tweede Blind Auditions laten de jonge talenten met grote dromen zich door niets tegenhouden. Ze deinzen niet terug voor de meest uitdagende uptempo nummers van wereldsterren zoals Adele en Billie Eilish, en zelfs Franse deuntjes van Céline Dion schrikken niet af.

Er worden feestjes gebouwd op het podium, er vloeit hier en daar een traan. Voor sommigen ligt zelfs een welverdiende staande ovatie van de coaches in het verschiet... Dat is het geval bij de 14-jarige Ezra, die 'Space Man' van Sam Ryder brengt.

Ezra's uithaal zorgt er meteen voor dat Laura en Metejoor afdrukken. Ook Pommelien Thijs volgt snel. En dan kan Coely niet achterblijven. Wat volgt is een staande ovatie van de coaches én het publiek.

"Wat was dat?", klinkt het bij Laura. "Ezra, jij hebt hier zonet een staande ovatie gekregen na je Blind Audition. Neem het even in je op en vergeet het nooit meer", zegt Laura. Zal ze ook hem kunnen overtuigen om haar team te versterken?

Meer nieuws

Meer nieuws

.