Reactie "Liefde bloeit open": Fans linken Laura Tesoro aan iemand die we allemaal kennen
PMN
"Liefde bloeit open": Fans linken Laura Tesoro aan iemand die we allemaal kennen
Foto: vtm

Laura Tesoro heeft onlangs een documentaire uitgebracht. Die kan je bekijken op Streamz. Ze vertelt daar openhartig over hoe moeilijk ze heeft om van haar muziek te leven.

Het klikt goed tussen Laura Tesoro en Aaron Blommaert. Ze zijn niet alleen collega’s maar ook beste vrienden. Achter de schermen van ‘Tien Om Te Zien’ leerden ze elkaar beter kennen. 

Aaron Blommaert (22) is aan zijn concerttour begonnen. Bij de eerste show kwam ook Laura Tesoro (28) op het podium. Ze zongen samen ‘Gimme Gimme Gimme’ van ABBA.

De fans van beide artiesten zijn heel enthousiast. “Zalig om zien”, citeert TV-Familie hen. “Die twee toveren spontaan een glimlach op je gezicht. Ook tv-sterren kunnen gewoon vrienden zijn. Het zijn twee warme mensen.”

Er zijn fans die zelfs nog een stapje verder gaan. “Hoe liefde kan openbloeien. Al lijkt Aaron het zelf niet te zien. Ga toch samenwonen”, klinkt het ook nog. Dat zal moeilijker worden want Aaron zit in een relatie. Wat er ook speelt tussen hen, we hoeven er niets achter te zoeken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.