Dan toch geen grote comeback van Linda Mertens? Er duikt plots verontrustend bericht op
PMN
Dan toch geen grote comeback van Linda Mertens? Er duikt plots verontrustend bericht op
Foto: VRTNWS

Het was een fenomenaal weekend voor Regi en Linda Mertens. Ze maakte afgelopen weekend haar grote comeback in het Sportpaleis. Er raakte ook al bekend dat ze volgend jaar ook weer van de partij zal zijn.

Regi en Linda Mertens staan ook wel bekend als 'Milk Inc'. Linda maakte afgelopen weekend haar grote comeback in het Sportpaleis en het was zonder twijfel een fenomenaal weekend voor het duo. Maar terwijl ze genieten van het succes, ontstaan er ook vragen over de toekomst van hun samenwerking.

Hoewel niemand had durven denken dat de terugkeer van Linda zo'n succes zou zijn, is het nu onduidelijk of ze weer voltijds zal optreden samen met Regi. Op dit moment heeft niemand een duidelijk antwoord op deze prangende vraag.
(Lees verder onder de video)

Lester Williams, de manager van Regi, lijkt echter een vervolg te willen. In een interview met Het Laatste Nieuws liet hij doorschemeren dat hij het idee van een vervolg wel ziet zitten. "Het zou mooi zijn als er een vervolg komt", zei hij. "Wat Linda afgelopen weekend heeft neergezet in het Sportpaleis, smaakt naar meer."

De fans van Regi en Linda zullen het ongetwijfeld fijn vinden als er een vervolg komt op hun succesvolle samenwerking. De chemie tussen de twee artiesten is onbetwistbaar en heeft in het verleden al geleid tot enorme hits en uitverkochte concerten.

Of de wens van Lester Williams werkelijkheid wordt, zal de toekomst uitwijzen. Eén ding is zeker: het afgelopen weekend in het Sportpaleis was slechts het begin van wat wellicht een nieuw hoofdstuk wordt in de succesvolle carrière van Regi en Linda Mertens. De fans kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst brengt voor hen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.