Dit is hij: Trisha stelt ons voor aan haar nieuwe vriend
LHX
Dit is hij: Trisha stelt ons voor aan haar nieuwe vriend
Foto: Photonews

Zangeres Trisha heeft een erg hobbelig liefdesparcours achter de rug. Het lijkt er nu echter op dat ze haar geluk weer gevonden heeft.

Aan TV-Familie vertelt Trisha dat ze weer gelukkig is in de liefde. Haar nieuwe partner is de 8 jaar jongere Orlando. Hij is een procesoperator en laborant uit Izegem.

Trisha en Orlando kennen elkaar al sinds 2022, van toen Orlando met zijn dochter Ilana langskwam in de binnenspeeltuin die Trisha runde. Hij was meteen onder de indruk van haar.

Liefde op het eerste gezicht was het echter niet, maar een klik was er wel: al snel werd Orlando Trisha's beste vriend en vertrouwenspersoon. "Tot hij vorig jaar plots zijn liefde voor mij opbiechtte", aldus Trisha.

Zijzelf was toen nog met andere mannen aan het daten. Voor Orlando was dat niet makkelijk om te zien, en ook Trisha vond het erg dat ze hem die liefde niet kon geven. "Tot ik dus recent doorhad dat Orlando al die tijd op mij was blijven wachten. Dat is échte liefde!"

Inmiddels vormen de twee een erg gelukkig koppel. "Ik ben blij dat ik eindelijk tot inzicht ben gekomen. Ik had m'n hart gewoon afgesloten na al dat liefdesleed."

Meer nieuws

Meer nieuws

.