Na ontzettend zware periode: Kelly Pfaff deelt hoopvolle boodschap over moeder Carmen
LHX
Na ontzettend zware periode: Kelly Pfaff deelt hoopvolle boodschap over moeder Carmen
Foto: Photonews

In augustus vorig jaar werd Carmen Pfaff brutaal overvallen in haar huis in Brasschaat. De daders zijn inmiddels veroordeeld.

Maandagochtend werden de twee overvallers van Carmen Pfaff veroordeeld tot 8 jaar celstraf en 176.000 schadevergoeding. Dochter Kelly Pfaff is erg opgelucht.

"We zijn als familie blij dat de rechtbank een duidelijk signaal heeft gegeven dat inbraken in ons land streng bestraft worden", reageert ze in Het Laatste Nieuws. "We kunnen met de uitspraak leven en verdergaan nu."

Verdergaan is voor Carmen echter niet simpel: ze heeft nog regelmatig paniekaanvallen. Bovendien slaapt ze nog steeds in de zetel om zo te kunnen zien dat er geen mensen aan het raam komen. 

Toch laat ze zich niet kennen. Zo ging ze altijd graag op restaurant met vrienden, maar door haar paniekaanvallen merkte ze dat ze zoveel lawaai niet meer aankon. Dat besef was zo confronterend dat ze besloot om het zichzelf opnieuw aan te leren.

"Mijn papa is dan soms drie of vier keer per week met haar op restaurant gegaan zodat ze kon oefenen en tegen hun 50ste huwelijksverjaardag geen zorgen zou hebben dat ze zoveel volk niet aankon. En dat is gelukt."

Het stemt Kelly erg hoopvol. "Ik weet dus nu: die gaat zich daar kunnen over zetten, maar dat heeft tijd en ruimte nodig", klinkt het. "Ze komt hierdoor. Ons mama is een vechter."

Meer nieuws

Meer nieuws

.