Staf Coppens doorprikt het ideaalbeeld: "Onzekerheden en spanning"
LHX
Staf Coppens doorprikt het ideaalbeeld: "Onzekerheden en spanning"
Foto: Photonews

In 'Camping Coppens' staan Staf Coppens en zijn gezin voor een grote verandering. Ze verhuizen van het platteland naar de stad.

Op het Zweedse platteland had Staf Coppens een prachtige villa, maar die zette hij een tijdje geleden te koop. Het hele gezin verhuist immers naar Karlstad, waar ze een stuk dichter bij alle nodige voorzieningen zullen wonen.

Toen Staf zijn villa op Instagram zette, kwamen er massaal veel vragen van zijn volgers. Sommigen van hen vroegen zich af of de familie Coppens weer naar België zou verhuizen.

Staf, die ervan genoot om hen op het verkeerde been te zetten, benadrukt in Story echter dat de kans dat hij ooit weer naar België verhuist, bijzonder klein is. "Ik hou enorm van Zweden. Niet alleen omwille van de natuur, de mensen zijn ook chiller. In België leefde ik in een rush, hier dicteert het leven mij minder."

Toch wil hij ook geen al te perfect beeld schetsen van zijn nieuwe leven. "Je moet niet naar het buitenland verhuizen voor het romantische beeld", benadrukt hij. 

"Je moet die romantiek zelf gaan zoeken. Een nieuwe taal leren, een huis kopen, nieuwe gewoontes... Dat gaat vooral gepaard met veel onzekerheden en spanning."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Monique Van Der Velden (@monique.van.der.velden)

Meer nieuws

Meer nieuws

.