Een lastige periode voor Julia Boschman en haar nieuwe vriend Louis Thyssen
LHX
Een lastige periode voor Julia Boschman en haar nieuwe vriend Louis Thyssen
Foto: Photonews

Maandenlang werd er gespeculeerd over het liefdesleven van K3'tje Julia Boschman, maar sinds juli is er eindelijk duidelijkheid. Ze vormt een koppel met 'Nachtwacht'-acteur Louis Thyssen.

Julia Boschman en Louis Thyssen leerden elkaar kennen bij Studio 100, waar ze intensief samenwerkten in de K3-musical 'De 3 biggetjes'. Midden juli verschenen ze samen op de rode loper van de première van 'Hoog in de lucht'.

"Misschien moet je ons vragen waarom we hier samen zijn?", klonk het toen. "Omdat we samen zijn." Het is duidelijk: na een ongetwijfeld moeilijke start – Louis was tot kort daarvoor immers nog samen met zijn vriendin Liesl – mag iedereen het weten.

Julia is, samen met de andere K3'tjes, momenteel al tien dagen op Malta. Daar vinden de opnames plaats van de nieuwe K3-film, 'Het lied van de zeemeermin'. In totaal zullen ze er vijf weken zijn, een hele beproeving voor haar relatie.

"Ik mis hem na anderhalve week echt enorm", geeft Julia toe aan Het Laatste Nieuws. "Ik zou hem zo graag willen knuffelen nu..." Gelukkig ziet ze ook de positieve kant ervan. "Het feit dat ik hem zo hard mis, maakt het voor mezelf alleen maar duidelijker hoe goed het tussen ons twee zit", voegt ze er namelijk aan toe.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door K3 (@k3.studio100)

Meer nieuws

Meer nieuws

.