Gustaph ontzettend fier nadat hij fantastisch nieuws krijgt: "Blij dat ik die kans krijg"
COS
Gustaph ontzettend fier nadat hij fantastisch nieuws krijgt: "Blij dat ik die kans krijg"
Foto: VTM

Gustaph trok in mei voor België naar het Eurovisiesongfestival in Liverpool met het nummer 'Because Of You'. Hij kwam terug met een mooie zevende plaats.

'Because Of You' blijft scoren bij het publiek. Gustaph stond deze zomer al op verschillende podia; hij trad onder meer op tijdens 'Tien Om Te Zien'. En hij is ook genomineerd voor 'Zomerhit'. Het is dus al een drukke zomer geweest voor Gustaph. "Maar ik geniet er met volle teugen van", zegt hij bij MNM.

Ook komend weekend belooft druk te worden. Gustaph wordt verwacht op de Antwerp Pride. "Daar ben ik heel fier op. Ik mag zondag de Pride afsluiten in Antwerpen. Ik ben er heel fier op dat ik dat mag doen", zegt de zanger.

"Ik mag ook met liveband optreden. En ik heb ook een special guest die zal optreden, maar waarover ik nog niets mag zeggen. We gaan er een feest van maken. Ik ben blij dat ik de kans krijg om op zo'n podium te staan."

Ik had geen probleem om te vechten en hartjes te veroveren.

Sinds het Eurovisiesongfestival is er veel veranderd voor Stef Caers. "Dat was heel mooi om te zien dat het land zich achter mij schaarde. Zeker ook, ik moet daar heel eerlijk in zijn, omdat het in het begin door de wedstrijd wat polariserend was. Niet iedereen was overtuigd van het nummer, waar ik ook geen probleem mee had. Ik had ook geen probleem om te vechten en hartjes te veroveren."

Gustaph zingt 'Because of You' al sinds januari, maar hij en zijn zangeressen zijn het nummer nog lang niet beu. "We blijven daarvan genieten. Waarschijnlijk ook omdat het publiek altijd zo tof reageert. Je ziet heel veel glimlachen als die eerste noot begint en mensen beginnen spontaan mee te zingen. Daar ben ik heel dankbaar voor."

Meer nieuws

Meer nieuws

.