Julia Boschman van K3 kijkt er enorm naar uit en maakt opvallende bedenking: "Marthe en Hanne hebben het ook nog nooit gedaan"
COS
Julia Boschman van K3 kijkt er enorm naar uit en maakt opvallende bedenking: "Marthe en Hanne hebben het ook nog nooit gedaan"
Foto: Photonews

De meisjes van K3 hebben hun 'Vleugels'-tour onlangs afgerond. Julia Boschman heeft nu al twee K3-tours achter de rug en kan uitkijken naar iets heel bijzonders.

In het voorjaar van 2024 gaat 'De 3 Biggetjes' in première met Marthe De Pillecyn, Hanne Verbuggen en Julia Boschman in de rollen van biggetjes Knirri, Knarri en Knorri. de musical werd in 2003 en 2007 al gespeeld met de toenmalige K3'tjes Kristel Verbeke, Karen Damen en Kathleen Aerts.

"We zijn momenteel nog met onze zomertour bezig en daarna beginnen we aan de voorbereidingen, maar dat is zo stilaan allemaal wel op gang aan het komen en we hebben er heel veel zin in", zegt Hanne deze week aan Kim Debrie bij Radio2.

K3 - De 3 biggetjes - Marthe De Pillecyn, Julia Boschman en Hanne Verbruggen
Photonews

Met 'De 3 Biggetjes' maken de K3'tjes hun musicaldebuut. Een musical is iets waar de meisjes de afgelopen jaren luidop over droomden. Nu pas gaat Studio 100 overstag met de revival van de biggetjes. Op de première zal Julia twee jaar K3 zijn, Marthe en Hanne al acht jaar.

"Ik vind het ook heel leuk dat het iets is wat we met z'n drieën voor het eerst doen. Want heel veel dingen heb ík het afgelopen anderhalf jaar voor het eerst gedaan, maar zij hebben ook nog nooit in een musical gespeeld. Dus voor ons drieën is het echt iets helemaal nieuws", merkt Julia op.

Meer nieuws

Meer nieuws

.