Niels Destadsbader verbaast met straffe onthulling over exen: "Dat is waanzin"
COS
Niels Destadsbader verbaast met straffe onthulling over exen: "Dat is waanzin"
Foto: Photonews

Niels Destadsbader heeft een drukke zomer achter de rug. Als presentator was hij te zien bij 'Zomerhit' en ook als zanger stond hij er op het podium.

Niels Destadsbader kreeg onlangs fijn nieuws van de VRT. Hij mag binnenkort een gloednieuw programma presenteren. In het voorjaar mogen we 'Ik vraag het aan' verwachten op VRT 1. In het muziekprogramma gaat Niels op zoek naar nummers met een bijzondere betekenis voor bekende én onbekende Vlamingen.

Niels kwam het programma deze week voorstellen bij radiozender MNM. De presentator bleef nog even hangen voor (vermoedelijk) een nieuwe aflevering van de podcast '22 Minuten Stomme Vragen'. "Heb jij een type, of niet?", vraagt MNM-dj Robin Keyaert zich af. "Amai", begint Niels meteen te lachen. "Dat is niet normaal."

"Als je mijn exen naast elkaar zet, dat is waanzin. Dat zijn precies allemaal zussen", geeft hij toe. "Al mijn exen zijn mijn beste vriendinnen. Maar dat betekent dus ook dat die af en toe samenkomen. En ik heb zo ooit eens bij collega's een spelletje gespeeld. Ik zei: 'Er komen straks zeven mensen, zeven vrouwen. Een daarvan is geen ex. Wie is het?' En er zat één bruinharige bij."

"Ik heb op een of andere manier, ik weet niet hoe dat komt, een ongelofelijk zwak voor blonde vrouwen", moest Niels toegeven. Ook zijn laatste vriendin Julie was een knappe blondine. Zeven jaar lang waren ze samen. Zeven jaar lang was Niels ook pluspapa. "Ik heb afscheid moeten nemen van twee mensen, en dat maakt het extra moeilijk", vertelde Niels in 'Viva La Feta'.

Dat Niels inderdaad nog goed bevriend is met zijn exen, bleek eerder dit jaar. Op Instagram maakte Niels bekend dat hij voor de derde keer peter geworden is. Deze keer was het Nele Christiaens, met wie Niels een koppel vormde tussen 2011 en 2017, die hem een petekindje schonk. Niels is nu trotse peter van haar dochtertje Dréetje.

Meer nieuws

Meer nieuws

.