Regi spreekt klare taal nadat pers er was op hun geheim huwelijk: “Die snodaard heeft alles gelekt”
PMN
Regi spreekt klare taal nadat pers er was op hun geheim huwelijk: “Die snodaard heeft alles gelekt”
Foto: Instagram @realregi

Regi Penxten (47) stapte zaterdag in het ‘geheim’ in het huwelijksbootje. Hij trouwde met Kristel Hubeny (35). Ze gaven elkaar het jawoord in de Limburghal in Genk.

Regi gaat voortaan door het leven als de man van Kristel Hubney. Het koppel wilde in het geheim voor de wet trouwen, maar tot hun grote verbazing bleek het nieuws al uitgelekt te zijn.

De pers was zaterdag massaal in de Limburghal in Genk. Regi denkt bij Qmusic te weten hoe de pers dit te weten is gekomen.

"Kristel had heel mooie uitnodigingen verstuurd met een wax stempel en een zegel erop naar een paar mensen die naar deze trouw mochten komen”, legt de DJ uit.

"Eén van die vriendinnen kreeg de enveloppe aan en als ze die enveloppe opendeed, zat er niets in. De uitnodiging zelf was weg. De wax-stempel was opnieuw dichtgemaakt, we hebben daar foto's van, maar ons logo 'Regi & Kristel' was weg."
(Lees verder onder de foto)

"Eén of andere snoodaard heeft onze uitnodiging zitten open prutsen en de uitnodiging eruit gehaald. Daarna terug in de enveloppe gestoken en weer dichtgemaakt zonder de uitnodiging. En waarschijnlijk is het daardoor beginnen rondgaan."

Hoewel het niet de intieme aangelegenheid was die ze hadden gepland, is het huwelijk van Regi en Kristel nog steeds een prachtige mijlpaal in hun leven. Ze kijken uit naar de toekomst en de officiële viering van hun huwelijk samen met vrienden en familie.

Regi vroeg Kristel in het voorjaar ten huwelijk. Dat deed hij tijdens een picknick tijdens hun vakantie in Zuid-Afrika. Regi zei nadien in zijn leven nog nooit zo zenuwachtig te zijn geweest.

Meer nieuws

Meer nieuws

.