André Hazes supertrots op nieuwe uitdaging: “Jullie gaan het nooit raden”
WVDS
André Hazes supertrots op nieuwe uitdaging: “Jullie gaan het nooit raden”
Foto: Photonews

André Hazes en Monique Westenberg hebben een leuke zomer achter de rug. Het was ooit anders, maar nu lijkt André Hazes echt rustiger dan ooit.

André Hazes heeft na een vrij stormachtige en nogal ongezonde periode opnieuw rust gevonden. Zo ging hij een tijdje geleden gezellig met Monique en zoon André fietsen, iets wat hij voorheen absoluut niet cool vond.

Hij ging ook met zijn gezin op vakantie en had alleen aandacht voor Monique en zijn zoon. En vandaag post André in datzelfde kader een heel leuke video op zijn Instagram-verhaal.

"Ik heb zo'n leuke foto gekregen. Iets waar ik heel trots op ben", André Hazes

“Ik heb zo’n leuke foto gekregen. Iets waar ik heel erg trots op ben, merk ik”, vertelt André zijn volgers. “Het doet heel veel met me. En jullie gaan het nooit raden.”

Kleine André komt tussen in het gesprek en zegt: “De mensen gaan denken dat je het allercoolste gaat doen van de wereld”. En dat vindt zijn pa toch echt wel.

Als de foto volgt, is te zien dat André en nog een andere vader op maandag het voetbalteam van Dreetje gaan trainen. “Vind ik dus echt fucking leuk…, zelfs in de regen vandaag…”, aldus André Hazes.

Screenshot_20240910_143740_Instagram (1).jpg
Screenshot_20240910_143619_Instagram (1).jpg

Meer nieuws

Meer nieuws

.