Gordon betrapt op een leugen in zijn realityserie? "Er is iets met dat verhaal"
LHX
Gordon betrapt op een leugen in zijn realityserie? "Er is iets met dat verhaal"
Foto: Play4

Sinds 6 september kan je op het Nederlandse SBS6 kijken naar 'Dit ben ik, Gordon'. Het is een realityserie rond het leven van tv-persoonlijkheid Gordon Heuckeroth.

In 'Dit ben ik, Gordon', kunnen de kijkers onder meer de opstart van Gordons nieuwe koffiezaak in Blaricum volgen. Daarnaast leren we Gordon, die zoals steeds het hart op de tong heeft, nog beter kennen.

Zo komt onder andere het ongeluk dat hij meemaakte op Mykonos in 2015 ter sprake. De herinnering aan de auto die hem plotseling van achteren aanreed en vervolgens voor dood achterliet doet hem duidelijk nog steeds pijn.

Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds weet niet wat hij moet denken van het feit dat Gordon het verhaal opnieuw oprakelt. "Een heel raar verhaal", noemt hij het.

"Destijds zijn wij er veel mee bezig geweest. We hebben veel contact gehad met de politie op Mykonos, en die had niet het idee dat er een ongeluk was gebeurd. Ik zou hem bijna durven uitdagen om met de papieren van het proces-verbaal te komen."

Wat hij verdacht vindt, is dat Gordon het heeft over "een dronken bestuurder", terwijl hij dat niet kan weten, omdat de auto is doorgereden. "Toen hij in het ziekenhuis van Athene lag, vertelde hij wat hij allemaal mankeerde", merkt Evert ook op. "Dat waren verwondingen aan zijn schouders en zo, het kwam totaal niet overeen met de verwondingen die je oploopt als je van achteren wordt aangereden."

"Dus ik denk: waarom rakelt hij dat nou weer op? Er is iets met dit verhaal waardoor ik denk: misschien zit het helemaal anders."

Meer nieuws

Meer nieuws

.