Straf gerucht: ‘Ruben Van Gucht heeft relatie met ex-vriendin van bekende Vlaming’
PMN
Straf gerucht: ‘Ruben Van Gucht heeft relatie met ex-vriendin van bekende Vlaming’
Foto: Photonews

Ruben Van Gucht bracht enkele dagen vakantie door in Kroatië. Daar woont zijn echtgenote Blanka Vlasic met hun zoontje Mondo. Die is nu 1,5 jaar oud.

Het liefdesleven van Ruben Van Gucht blijft niet onbesproken. In Dag Allemaal duikt er alweer een nieuwe naam op. De sportcommentator zou het goed kunnen vinden met Charlotte Van Looy, schijfster/producer en ex-vriendin van Adriaan Van Den Hoof.

Anderhalve week geleden trok Ruben met ex-profrenner Jan Bakelandts naar Kansas City. Net als vorig jaar reisde ook Charlotte mee. Die plaatste ook een innige foto van haar en Ruben op de sociale media.

Ruben Van Gucht wordt gelinkt aan ex-vriendin van Adriaan Van Den Hoof

Enkele weken geleden plaatste Charlotte een foto op haar Instagram van hotel Cosmopolite in Nieuwpoort. “We boekten ons weer een verblijf in onze favoriete getaway”, schreef ze bij de foto.

Ze plaatste ook een foto van zichzelf met enkele honden, die verdacht hard geleken op de honden van Ruben. Ruben zelf zat op dat moment ook nog eens aan zee.

De twee hebben zo al meermaals gezellige uitstapjes samen gedaan. Verschillende mensen melden ook dat Ruben en Charlotte in zijn woonplaats Bornem hand in hand wandelen over straat.

De vraag is dus of er meer aan de hand is of het enkel louter een innige vriendschap is?

Meer nieuws

Meer nieuws

.