Zita Wauters moet papa Koen Wauters teleurstellen met slecht nieuws
COS
Zita Wauters moet papa Koen Wauters teleurstellen met slecht nieuws
Foto: Photonews

Zita Wauters timmert aan een carrière in de media. De 18-jarige dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser schitterde deze zomer achter de schermen van 'Zomerhit'.

Al tijdens de eerste aflevering van 'Zomerhit' liep Zita Wauters een wel heel bekend gezicht tegen het lijf: papa Koen Wauters. Naast zanger van Clouseau is Koen natuurlijk ook presentator. Of hij hoopt ooit iets met Zita te presenteren? "Niet speciaal, maar ik sluit het ook niet volledig uit", zei Koen onlangs in Story.

"Al zal ze dan wel naar VTM moeten komen, want ik werk al presentator exclusief voor VTM. De VRT claimt haar ook niet, maar ze geven haar wel mooie kansen en dat apprecieer ik. Laat ze maar op haar eigen tempo haar ding doen", klonk het verder bij Koen.

Bij '22 Minuten Stomme Vragen' van MNM kreeg Zita de vraag met wie ze graag eens een tv-programma zou presenteren. "Dat weet ik niet goed. Ik vind iedereen cool en leuk. Ik heb zo niet iemand die er echt per se bovenuitspringt", antwoordt Zita. "En met je papa iets maken?", stelt Kawtar Ehlalouch voor. "Nee, ik zou dat niet doen", zegt Zita meteen.

Af en toe krijg ik wel aanvragen om samen met papa te doen en dan denk ik: da's keileuk, maar ik ga dat niet doen, want ik wil 'Zita' zijn.

"Langs de ene kant zou ik dat wel tof vinden, maar iets wat ik echt probeer te doen is om mij zo wat los te koppelen van hem. Ik ben er supertrots op dat dat mijn papa is en ik heb daar veel van meegekregen. Maar langs de andere kant krijg ik zoveel te horen: 'Je kunt het allemaal doen dankzij je papa.' En da's iets voor mij waardoor ik dat automatisch wat wegduw van mij."

"Da's echt hetgeen waar ik het meeste tegen moet opboksen. Af en toe krijg ik wel aanvragen om samen met papa te doen en dan denk ik: da's keileuk, maar ik ga dat niet doen, want ik wil 'Zita' zijn. Sowieso ben ik trots om die achternaam te dragen en dat hij mijn vader is, maar ik wil ook tonen dat ik het alleen kan en zonder zijn hulp. Dus dan zou ik automatisch zeggen: nee, dat gaan we niet doen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.