Aaron Blommaert reageert voor het eerst op zijn afscheid in ‘Familie’: “Blijf met zo’n gevoel achter”
PMN
Aaron Blommaert reageert voor het eerst op zijn afscheid in ‘Familie’: “Blijf met zo’n gevoel achter”
Foto: VTM

Donderdagavond stond bij ‘Familie’ in het teken van het afscheid van Raven. Hij is naar het buitenland vertrokken. Zo verdwijnt ook Aaron Blommaert uit de soap.

Aaron Blommaert speelde vier jaar lang de rol van Raven. “Ik verlaat ‘Familie’ met een heel dubbel gevoel”, reageert Aaron op zijn afscheid bij Het Laatste Nieuws. “Ik heb me er altijd geweldig geamuseerd.”

“Dat dubbel gevoel zal misschien ook voor een aantal kijkers zo zijn. Voor mij zal het ook wennen zijn om niet meer elke keer de auto te nemen en naar Lint te rijden. Dat is toch de laatste jaren een beetje in mijn spiergeheugen gekropen.”

Aaron vindt niet dat hij heel vroeg gestopt is bij ‘Familie’. “Ik was 17 jaar toen ik begon en ik ben nu 22. Ik heb het gevoel dat mijn vrienden zijn afgestudeerd en het werkleven gaan aanvatten, en ik was daar al aan begonnen.”

Aaron Blommaert blijft met een dubbel gevoel achter na zijn afscheid bij 'Familie'

“Familie was voor mij een warm bad waarbij ik op mijn gemak veel kon leren. Het voelt ook een klein beetje als afstuderen, snap je?”

“Die laatste draaidag was ook raar voor mij. Ik reed de parking op en zag het logo van ‘Familie’ op de studio staan. Ik dacht: ik ga hier nooit meer om die reden zijn. Het was allemaal heel leuk om te doen. Na die laatste draaidag had iedereen ook nog leuke attenties voor mij. En ik voor hen ook.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.