Charlotte Sieben wil het graag anders zien in ‘Familie’ bij Louise: Ze deelt ons haar visie
PMN
Charlotte Sieben wil het graag anders zien in ‘Familie’ bij Louise: Ze deelt ons haar visie
Foto: VTM

Charlotte Sieben speelt in ‘Familie’ de rol van Louise. Die rol vertolkt ze nu drie jaar. Er is wel iets dat ze graag anders wil zien bij haar personage.

Charlotte Sieben krijgt veel reacties op haar rol als Louise in ‘Familie’. “Het leeuwendeel van de reacties die ik krijg, is positief,” zegt ze in de soapspecial van Dag Allemaal.

Charlotte zou wel graag wat veranderingen zien bij Louise. “Ik hoor vaak dat Louise boos en verdrietig lijkt. Mijn personage is voor haar leeftijd zo’n seut! Van mijn part mag ze wat peper en zout aan haar leven toevoegen.”

Charlotte Sieben vindt dat haar personage Louise wat meer peper en zout aan het leven mag toevoegen

De actrice beseft dat het ook snel gedaan kan zijn. “Mijn job bij ‘Familie’ is ongelofelijk instabiel,” bedenkt ze zich. “Ik kan met één pennetrek eruit geschreven worden, maar ik probeer te leven met de ups en downs van het acteursbestaan.”

“Mijn vriendinnen hebben wel een stabiele job. Ik omarm de onzekerheid en zie het als een avontuur. Ik heb een auto gekocht, en die afbetalen is een grote verantwoordelijkheid. Op dat vlak kan je niet serieus genoeg zijn. Maar ik neem het leven allesbehalve serieus.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.