'Familie'-kijkers teleurgesteld over Raven: "Echt triest dat hij zo reageert"
LHX
'Familie'-kijkers teleurgesteld over Raven: "Echt triest dat hij zo reageert"
Foto: VTM

In 'Familie' zijn het heftige tijden voor Raven, Stefanie en Lars. Stefanie is immers zwanger, maar de vraag is van wie...

Lars heeft per ongeluk Stefanies zwangerschapstest gezien, en daar kan Raven niet mee lachen. Stefanie denkt er bovendien aan om het kindje te houden, maar hij is daar absoluut niet voor te vinden.

"Jij gaat dat kind niet houden, hé", zegt hij kwaad. "Het móét weg, voor ik vertrek", roept hij. "Fuck you! Het is beter dat we elkaar niet meer zien."

Het is niet bepaald een sterk staaltje communicatie, en dat zien ook de kijkers. "Dat hij z'n boeltje maar pakt en vertrekt", reageren ze op sociale media. "Hij is geen goede mens als hij zo kwaad wordt."

"Als Stefanie het kind wil houden, is dat haar beslissing", vinden sommigen. "Het is echt triest dat Raven zo reageert, wat met Stefanies gevoelens?" "Als het verstand in de broek zit, moet je de gevolgen dragen!"

Toch zijn de meeste kijkers vooral positief over de straffe acteerprestaties van de twee. "Geweldige acteur, jammer dat hij vertrekt", klinkt het. "Ze spelen beiden fantastisch." "Veel acteertalent."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VTM familie (@vtmfamilie)

Meer nieuws

Meer nieuws

.