Het weer Weervrouw Sabine heeft fantastisch nieuws: “We krijgen prachtig weer in het weekend”
PMN
Weervrouw Sabine heeft fantastisch nieuws: “We krijgen prachtig weer in het weekend”
Foto: VRT1

Na de wolken kwamen er gisteren de opklaringen. Zijn die wolken er vandaag ook nog?

“Vandaag starten we met ochtendgrijs”, licht weervrouw Sabine Hagedoren toe bij Radio 2. “In de loop van dag komt de zon weer tevoorschijn. Er komen opklaringen vanaf de kust. Het wordt 19 graden.”

“Morgen kunnen we genieten van de zon. Het wordt dan rustig weer met enkel een paar stapelwolkjes. Het blijft droog met maxima van 21 graden.”

“Die trend zetten we verder in het weekend. Het wordt aangenaam terrasjesweer. Er zijn in het weekend een paar stapelwolkjes, maar die zijn onschuldig van aard. Er is ook heel veel zon en het blijft ook droog.”

We gaan in het weekend heel aangenaam lenteweer krijgen. “Het weekend ziet er prachtig uit. Zaterdag gaan we naar 23 graden”, gaat Sabine verder. “Zondag gaan we zelfs naar 25 graden. Dan wordt het ook aan de kust warm want het gaat om een oostelijke wind.”

“Daar komt dan maandag gedonder van. Er komen weer onweersbuien onze richting uit. Dinsdag zijn er dan buien en woensdag kans op een bui. Temperaturen schommelen begin volgende week rond de 20 graden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.