Actua Zonnige weersverrassingen: Jill Peeters vertelt waar je dit weekend moet zijn voor wat zonneschijn
WVDS
Zonnige weersverrassingen: Jill Peeters vertelt waar je dit weekend moet zijn voor wat zonneschijn
Foto: VTM

Na een nog tamelijk bewolkte en regenachtige dag ziet het weer er voor sommige delen van België op zaterdag al wat fraaier uit. Jill Peeters informeert ons waar de regen en waar de zon paraat zal zijn.

Waar op vrijdag nog veel regen in het westen van ons land viel, lijkt de weerkaart omgekeerd te zijn voor zon en regen in België op zaterdag. “Op zaterdag is er in het oosten en zuiden van ons land meer bewolking op te merken. Ook de storing en daarbij horende regen valt meer neer in het oosten en zuiden van ons land. In het westen van ons land straalt de zon dan weer meer”, vertelt weervrouw Jill Peeters bij VTM.

Vooral in het westen van ons land wordt het rustig en zonnig, volgens weervrouw Jill Peeters

“Het wordt rustig weer op zaterdag en voornamelijk in het westen van ons land wordt het zomers warm met temperaturen van 22 graden aan zee en dieper in het binnenland tot 24 graden.”

“Op zondag wordt het 22 graden. In de voormiddag mogen we ons verwachten aan wat meer bewolking. In de loop van de namiddag breekt de zon door.”

Jill wil ook al iets kwijt over het weer voor de nieuwe week die eraan komt. “Nog meer zonneschijn op maandag en dat bij 24 graden”, aldus Jill Peeters.

Meer nieuws

Meer nieuws

.