Jarige Niels Destadsbader is vanmorgen heel vroeg alweer vertrokken voor nieuw avontuur: "Dit ga ik doen"
PMN
Jarige Niels Destadsbader is vanmorgen heel vroeg alweer vertrokken voor nieuw avontuur: "Dit ga ik doen"
Foto: Photonews

Niels Destadsbader won voor de derde keer op rij de Radio 2-Zomerhit. En de zanger heeft nu de tijd om daar nog wel even van te genieten.

“Het voelt nu anders dan vorig jaar of twee jaar geleden. Backstage wensten mensen mij al proficiat nog voor we wisten wie de winnaar was, want: ‘Jíj gaat winnen’. Zelf dacht ik dat het misschien dichtbij zou kunnen komen, maar tussen winnen en dichtbij zijn, is er een groot verschil, hé”, vertelt een lachende Niels Destadsbader aan Het Laatste Nieuws.

“Trouwens, er konden ook mensen zijn die dachten: ‘Hij heeft er al twee gewonnen, nu stemmen we niet meer.’ Dan zou ik - heel eerlijk - wel ontgoocheld zijn geweest, daar lieg ik niet over.”

Niels gaat nog wel even tijd hebben om van zijn overwinning te genieten. Hij heeft nu enkele dagen vakantie. En die gaat hij doorbrengen in New York. Vanmorgen, al heel vroeg, is Niels vertrokken. "Met een houten kop trek ik een paar dagen naar Amerika. Ik ga onder meer voor het eerst in mijn leven naar New York - zalig! Ik kijk er keihard naar uit! En die kater? Die kan ik op de jetlag steken, hé. "

Meer nieuws

Meer nieuws

.